Новини

Анонсуємо Відкритий Чемпіонат Донецької області !

27-28 квітня більярдний клуб Лідер.
Новини

Кубок Юрія Тарасюка. Четвертий тур Сеньйорської ліги України – 2024.

26 – 29 квітня 2024 року. БК «Зовекс», Львів
Stop russian war in Ukraine
09-10 мая в Киеве, в БК "Триумф" состоится II этап Кубка Украины по пулу «9»
Положение.

09-10 мая в Киеве, в бильярдном клубе "Триумф" состоится II этап Кубка Украины по пулу «9»  с гарантированным призовым фондом турнира - благотворительные взносы + 5 000 гривен.



 



ПОЛОЖЕННЯ Про проведення ІІ етапу Кубку України з більярдного спорту Пул "Дев’ятка"  чоловіки, жінки 08-10.05.2015 р., м. Київ



 



1. Мета та завдання



Змагання проводяться з метою подальшого розвитку більярдного спорту в Україні, виявлення найсильніших команд та спортсменів, підготовки для участі в офіційних міжнародних змаганнях.  Змагання проводяться відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-спортивних заходів України на 2014 рік за чинними на території України Правилами змагань з більярдного спорту (далі – Правила), які не суперечать міжнародним правилам з більярдного спорту.   



2. Керівництво змаганнями



Керівництво змаганнями здійснює Міністерство молоді та спорту України та Національна федерація «Федерація спортивного більярду України» (далі - Федерація).  Безпосередня відповідальність за підготовку та проведення змагань покладається на Федерацію та головну суддівську колегію.  



3. Учасники змагань



До участі у змаганнях допускаються спортсмени по заявкам від обласних осередків Федерації, які включать спортсменів, що представляють  інші громадські організації  фізкультурно-оздоровчої  та спортивної спрямованості за результатами регіональних рейтингових змагань.  



4. Фінансування



Витрати, пов’язані з відрядженням команд (проїзд в обох напрямках, добові в дорозі, харчування, розміщення, збереження заробітної плати) за рахунок організацій, що відряджають.   



5. Заявки



Іменні заявки від спортсменів приймаються міськими та обласними осередками Національної федерації «Федерація спортивного більярду України». У разі відсутності осередку в області, місті, заявки надсилаються безпосередньо в Федерацію.  Попередні заявки надсилаються обласними осередками на адресу Федерації:  м. Київ, вул. Червоноармійська, 42б  тел/факс 8 (044) 289-40-84, 289-45-30, 586-48-75  e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  Іменні заявки, завірені Управлінням сім’ї , молоді та спорту ОДА , відповідною медичною установою або спортивним диспансером, страховий поліс, паспорт або свідоцтво про народження з довідкою про прописку, кваліфікаційна книжка спортсмена, анкета спортсмена для бази “Спортивний результат”, подаються безпосередньо до мандатної комісії.  До змагань допускаються спортсмени, які підтвердили в установлений термін свою участь у змаганнях.   



6. Програма змагань



08 травня 2015 р.    День приїзду учасників змагань. 09 травня 2015 р.    09.00-10.00 - Реєстрація та жеребкування    10.00 – 10.30 - Відкриття змагань.    10.30 - Відбіркові змагання. 10 травня 2015 р.     10.00 – 15.00 - Фінальні змагання.    15.00 - Підведення підсумків змагань суддівською колегією, нагородження.   



7. Благодійні внески



Благодійні внески складають: - для чоловіків 150 грн. - для жінок, дівчат та юнаків віком до 18 років – 100 грн.  



8. Нагородження та призовий фонд



Переможці та призери чемпіонату нагороджуються грамотами та медалями.  Призовий фонд формується: 5000 грн + 80% благодійних внесків учасників змагань.   



9. Місце проведення змагань



БК «Тріумф»  м. Київ бул. Кольцова, 14м